Hírek, aktualitások

Construma 2019. április 3-7.

Az idei évben egészen korán, április 3-7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA csokorra, az építőipar hazai csúcsrendezvényére.

2019-ben a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások mellett a kétévente megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM is tagja e csokornak, így még szélesebb körű tájékozódási lehetőség vár a szakmai látogatókra az újdonságok terén.

A régió legjelentősebb építőipari és otthonteremtési kiállításává nőtt esemény középpontjában 2018-ban az új technológiák és megoldások, a megújuló energia, az automatizálás, az úgynevezett „okos otthonok”, valamint a mindennapok dizájnja álltak.

A nagyközönség napok egyik legnagyobb sikerét a design kiállítók könyvelhették el. A CONSTRUMA rendezői és partnerei számára a design nem elsősorban futurisztikus látványvilágot, hanem az élhető terek és felhasználóbarát tárgyak, bútorok kialakítását jelenti. A legújabb trendeket bemutató OTTHONDesign-on a magas színvonalú termékek mellett olyan programok is várták a látogatókat, melyek máshol nem elérhetőek. A Magyar Design standján fiatal hazai tervezők legújabb munkáin keresztül tekinthettek bele a bútortervezés trendjeibe.

Construma Otthonteremtési kiállítás és vásár
2019. április 3-7.
HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

Tovabbi információ: http://construma.hu/

Otthonunk kialakításánál a legfőbb szempont, hogy olyan teret hozhassunk létre, ami visszatükrözi személyiségünket, és kényelmet nyújt számunkra. Az egyedi belsőépítészeti megoldások biztosítják, hogy saját ízlésünkhöz igazíthassuk helyiségeinket, így a végeredménnyel garantáltan elégedettek leszünk!

Hírek, aktualitások